Despre Noi


Succesul d-voastra – garantat!

      Pentru soluții fiabile de consultanță în afaceri, care sunt orientate spre rezultate și eficienta, proprietarii de afaceri  mici și de start-up aleg biroul  “Start-Up Office” specializat in consultanta in Business @ Management  și  IT / C . Suntem una dintre putinele firme din domeniul nostru care lucrează  cu clientii  pentru a asigura nevoile lor de consultanță rentabilă, contabilitate, de reducere a costurilor și de formare in  vânzări. Dacă a  lucra cu un lider de piata in solutii dedicate de consultant in afaceri este important pentru d-voastra , aveti  încredere in biroul nostru Business @ Management și vă vom arata ceea ce poate   face echipa noastră  pentru afacerea d-voastra astăzi.

Solutiile de care aveti nevoie

      Cu sediul in Timisoara  deservind  comunitatea de afaceri locală, biroul nostru “Start-Up Office”  Business @ Management este specializat într-o gamă largă de servicii orientate spre  consultanta in afaceri, IT / C , contabilitate si web design.

Echipa noastra de profesionisti avand  afaceri specializate are sarcina de a oferi clientilor nostri  un nivel de service si suport cum nu au mai văzut înainte. Avem posibilitatea de a personaliza serviciile noastre de consultanta pentru a oferi cât mai mult sprijin necesar in a asigura succesul continuu al afacerilor  și să dam clienților noștri o rentabilitate mai mare investiției lor.

      Biroul nostru ofera cea mai buna valoare adaugata in consultanta de afaceri mici si care, combinate cu sprijinul profesioniștilor noștri experimentați, va crea o soluție viabilă care se potrivește nevoilor dumneavoastră .

Biroul nostru “Start-Up Office”  oferă o gamă largă de servicii profesionale, inclusiv:

  • Consultanta
  • Contabilitate
  • Reducerea costurilor
  • Cursuri de vânzări
  • Ajutor la licitatii

Contactati-ne

      Pentru a afla mai multe despre biroul nostru “Start-Up Office” specializat in Business & Management  contactati-ne astăzi și permiteți-i unuia dintre expertii nostri de afaceri sa va ajute și să răspundă la orice întrebări ați putea avea.

Suntem o echipa cu o experienta multinationala de peste 20 de ani in afaceri, management si contabilitate

Daca aveti o firma cu contacte internationale va putem ajuta comunicand  in engleza,franceza,spaniola si maghiara

One Response

  1. Erdei Marian Gabriel
    Erdei Marian Gabriel at ·

    Încă nu am văzut site-ul pe computer. Doar pe mobil

Comments are closed.